Ai sclipiri de geniu?


Celulele cenuşii sunt puse la încercare prin acest test de inteligenţă. Testul pare foarte simplu: în poza de mai jos există un text şi 4 puncte plasate în exteriorul lui. Trebuie să desenezi un pătrat care să treacă prin toate aceste puncte, dar să nu taie cuvintele. Fiecare punct trebuie să stea pe câte unaContinuă lectura „Ai sclipiri de geniu?”

„Born to travel” si lupta pentru salvarea Rosiei Montane


Tica Darie este student in Copenhaga. Tocmai a terminat primul an de studiu si a decis sa se intoarca in Romania, pentru vacanta de vara, pe bicicleta. A reusit sa faca din asta o super campanie pentru salvarea Rosiei Montane. Felicitari, Tica! Support my trip „My trip will start on 15th July from Copenhagen andContinuă lectura „„Born to travel” si lupta pentru salvarea Rosiei Montane”

Top 10 cele mai caraghioase…


Top 10 cele mai caraghioase promisiuni electorale ale candidaților la locale 1.Sorin Oprescu – A promis că va ridica mașini doar din alte orașe, pentru a le da locuitorilor mai nevoiași din București. 2.Sulfina Barbu – A promis o schimbare de imagine radicală în cadrul Primăriei Sectorului 4. De exemplu, nimeni, inclusiv ea, nu va mai veniContinuă lectura „Top 10 cele mai caraghioase…”

DREPTUL DEMOCRATIC LA PROTEST PASNIC AL TUTUROR ROMANILOR DE BUN-SIMT


Este ingrozitor ce se intampla in strada in Romania lui 2012: abuzuri ale autoritatilor/jandarmilor asupra populatiei nevinovate care are ghinionul sa plece de la munca seara tarziu prin Centrul Capitalei; citeam, deunazi, pe un blog: „Andy lucreaza in Centrul Vechi, iar duminica a ajuns acasa inainte sa inceapa nebunia din Unirii. Colegii lui n-au fost insa laContinuă lectura „DREPTUL DEMOCRATIC LA PROTEST PASNIC AL TUTUROR ROMANILOR DE BUN-SIMT”

Bancuri (politice) la moda


Cum s-a nascut Emil Boc ? -Nu s-a nascut, a fost gasit intr-un ou Kinder ! ––––– Boc s-a sinucis! CUM ? -L-au gasit spanzurat de un bonsai. – De ce e Boc premier? -Pentru ca noi intotdeauna alegem raul cel mai mic. – Ambitia lui Emil Boc a fost: „Ori premier, ori nimic!” I-au reusit amandoua! – Basescu si Boc intr-o barca in largul marii infuriate. Un val puternic rastoarna Continuă lectura „Bancuri (politice) la moda”