SEPTEMBRIE


Ne asteapta o luna in care vom avea tendinta sa ne facem griji din tot felul de nimicuri. Ne putem lasa influentati si de cei care au tendinta de a pune intotdeauna raul inainte si de a spune: “aoleu oare ce-o sa fie?”. E o tendinta adanc inradacinata in mentalul colectiv asa ca, indiferent de evolutia noastra, o sa o resimtim. Cel mai usor putem fi agatati de aceasta energie atunci cand ne intoarcem in trecut si ni se induc regrete ca am fi putut face lucrurile altfel sau noi am fi putut fi altfel. Este o capcana evident. AM facut atunci tot ceea ce a tinut de noi, asadar sa nu uitam luna asta sa binecuvantam trecutul si sa nu ne mai lasam agatati de energia Vechiului.

Mesajul este: daca mai iese ceva la suprafata ce trebuie curatat, sa curatam si sa ne bucuram ca iese la suprafata.

Sa ne spunem „lucrurile se imbunatatesc pe zi ce trece” si sa nu uitam sa ne detasam! Va trebui eventual sa facem o excursie, sa iesim din situatie, sa ne luam niste zile libere, sa iesim din context pentru a intelege ce avem de facut pe mai departe.

Ne ajuta foarte mult sa ne detasam si se va incheia o etapa pentru multi dintre noi. O etapa care nu vine legata de lucruri concrete, ci o etapa legata de niste convingeri pe care noi le avem. (sa nu uitam de decizia de a fi fericiti din luna anterioara).

De exemplu, foarte multi dintre noi ne sabotam in ceea ce priveste fericirea sau abundenta pentru ca credem ca nu meritam. Deci, sunt anumite convingeri care se vor dezradacina in perioada asta.

Procesul va incepe cu emotiile in august, dar le vom resimti mult mai putermic in septembrie.

Sa lasam toate lucrurile acestea sa vina pentru ca e ceea ce noi avem nevoie in acest moment.

Ne ajuta sa ne rugam in felul acesta: „toate gandurile si actiunile mele sa mearga in directia iubirii si scopului in aceasta viata.”

In momentul in care eu spun ca actiunile mele sa mearga in directia iubirii si scopului in aceasta viata, incep lucrurile sa se cearna.

Pana pe 11 septembrie 2016

Simtim o presiune, gata cu stagnatul, este timpul ACTIUNII.

Se cer noi inceputuri, simtim ca nu se mai poate, ca nu este suficient, ca ceva este necesar sa schimbam in noi, in atitudine, la convingerile noastre, legat de modul in care vedem viata. Este nevoie de o noua perpectiva dar si de curaj si credinta. Putem avea senzatia ca cineva ne sufla in ceafa si asteapta dupa noi cu NERABDARE.

Astfel ca sa putem merge mai departe vom vedea lucruri pe care inainte nu vroiam sa le vedem la noi si la ceilalti.

De asemenea se reflecta, parca mai bine ca niciodata, toate fricile noastre, convingerile, neputinta in ceilalti, care vor deveni cea mai fidela oglinda pentru noi.

Voi simti revolta, dezamagiri dar in acelasi timp avem capacitatea de a privi din perspectiva celorlalti cu multa compasiune.

De fapt cheia este compasiunea si iertarea, mai ales iertarea de sine.

Vom avea acele revelatii de genul: pai normal ca nu imi iesea mie ce mi-am propus daca gandeam asa, normal ca am atras o astfel de persoana daca eu sunt asa etc.

Aceste revelatii vor sparge niste tipare vechi, poate chiar de generatii, vom sparge legaminte vechi, legaminte care parca stateau in calea fericirii noastre.

By Delia Mureșan

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: