Ce spun despre tine merele?


Da, da! Nu fi surprins – este despre tine si despre mere. Deci, ce mar ai manca? Marul este la fel de vechi ca și lumea, și chiar și în Biblie se spune ca a fost rodul cunoștinței binelui și răului. Ești gata? mere

  Marul nr 1:
Esti o persoana directă și onesta. Nu încerci să maschezi adevărul. . Nu te temi să fii tu însuti,si nu  poti sa porti măști . Probabil, în aceasta constă capacitatea ta uimitoare de a experimenta suisuri și coborâșuri. Esti fericit din lucrurile mici si nu obisnuiesti sa iți faci griji.

Marul nr 2
Ai  un caracter jucaus, plin de energie. Plictiseala este dușmanul tau, și, prin urmare tariesti viața din aventura in aventura.

Marul nr 3
Tu ești un om interesant. Așa că iei în considerare toți oamenii din jurul tău. Dar, crezi altfel. Optimismul, imaginația și simțul frumosului te caracterizeaza si-i inspiră pe oamenii din jurul tau. Tot ceea ce se întâmplă în viața ta, este foarte interesant pentru alții.

Marul nr 4
Ai calitatea rară de echilibru în gânduri, sentimente și acțiuni. Te imobilizezi repede, dar, uneori, te inceraca timiditatea. Asculti mai mult decât vorbesti, și esti absolut mulțumit. Ești  corect și de încredere .

Marul nr 5
Bucurie! Atunci când apareti undeva apare si acest cuvânt. Iti trăiești viața la maxim, nu ai nevoie de adrenalina. Viața este bună – și acesta este farmecul tău. Apreciezi gusturile, imaginile, sunetele și mirosurile în fiecare zi. Traiesti in fiecare clipa!

Marul nr 6
Esti plin de duh și introspectiva. Ai o minte rapidă și răspunsuri tenace. . Chiar dacă nu esti foarte sociabil, ai momente in care esti vorbăreț și vesel, dacă este necesar.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: