Îngerii ne susțin


Îngerii sunt disponibili pentru a ne ajuta în orice moment al vieții, să trăim în armonie cu schimbările de acum.Îngerii ajută în mod special și Arhanghelii care supraveghează evoluția Pământului și fiecare persoană de pe planetă în acest moment.Îngerii ne susțin. Ei oferă asistență tuturor celor care le cer ajutorul. Când ceri ajutorul lor, îți vor umple viața cu Lumina Lor Divină, oferindu-ți binecuvântarea de care ai nevoie în orice situație.

Aceste vremuri au devenit confuze și intense pentru mulți oameni, iar frica inutilă a apărut în inimile multora. Însă Îngerii recunosc nevoia de a-ți asigura confortul și soluțiile de care ai nevoie în orice moment și sunt deschiși să te ajute.
Și Arhanghelii îți oferă asistență îngerească. Arhanghelii sunt conectați direct la sistemul tău de chakre și sunt conștienți de nevoile sufletului tău, nevoi necesare pentru a-ți îndeplini misiunile tale aici, pe Pământ.
Nu este necesar să cunoști fiecare dintre aceste ființe de Lumină în mod special, însă, în următoarele zile, îți voi oferi o imagine de ansamblu cu mai multe informații.
Fiecare Arhanghel lucrează direct cu evoluția planetară și deține matricea pentru Pace, Uniune Divină, Înțelepciune și Vindecare. S-a vorbit mult despre Arhangheli de-a lungul istoriei, însă niciodată nu a existat o astfel de oportunitate de a ne transforma viața prin darurile lor.
Arhanghelul Rafael deține matricea pentru Iubirea Divină și Vindecare. Când ai nevoie de vindecare, în orice moment al vieții, fie că este vorba de vindecare la nivel fizic, mental, emoțional, sau spiritual, poți cere ajutor Îngerilor:
Arhanghel Rafael, te rog să îmi trimiți Îngerii de vindecare pentru relațiile mele. Binecuvântează-mă cu Îngerii pentru armonie și Drept Divin. Deschide-mi inima, iar inimile tuturor celor implicați să fie umplute cu vindecarea și dragostea Ta. Ajută-mă să-mi amintesc că eu nu sunt singur(ă) și că acești Îngerii sunt aici cu mine acum și întotdeauna. Îți mulțumesc. Așa este.

Dacă te simțiți copleșit de intensitatea schimbărilor de pe Pământ, Arhanghelul Sandalfon te poate ajuta. Arhanghelul Sandalfon a fost numit Sufletul Pământului. El oferă stabilitatea și sentimentul că ești protejat pe Pământ și te ajută să te eliberezi de surplusul de energie din organism care-ți poate provoaca frică.
Arhanghel Sandalfon, te rog să trimiți Îngerii pentru stabilitate și siguranță. Ajută-mă să-mi construiesc o nouă fundație calmă. Cer Îngerilor flexibilitate pentru a construi o nouă structură, care să mă ajute să stau în Adevărul meu. Trimite-mi Îngerii de aliniere, pentru a fi în armonie cu scopul sufletului meu. Îți mulțumesc. Așa este.
Arhanghelul Gabriel

oferă legiuni de Îngeri care te ajută în orice moment și în orice domeniu al vieții. Arhanghelul Gabriel aduce echilibru și Uniune Divină. El oferă echilibrul energiilor masculine și feminine din tine și te ajută în comunicare.
Arhanghelul Gabriel oferă în mod specific soluții creative pentru orice domeniu din viața ta, oricare domeniu în care poate te simți blocat.
Arhanghel Gabriel, te rog să-mi trimiți Îngerii Tăi să mă ajute să creez noi modalități de a restabili uniunea divină din mine. Eu cer Îngeri de încredere pentru armonie în viața mea. Știu că Îngerul Soluțiilor Creative este aici pentru a-mi oferi soluții pentru orice situație de din viața mea. Îți mulțumesc. Așa este.
Arhanghelul Mihail

este cel mai bine cunoscut pentru abilitatea sa de a ne proteja. El este Arhanghelul care deține matricea de evoluție planetară și este mereu disponibil pentru a sprijini Lucrătorii de Lumină.
Arhanghel Mihail, te rog trimite-mi Îngerii pentru protecție. Ajută-mă să fiu înconjurat(ă) de lumină. Te rog trimite-mi Îngerii de putere și curaj. Îți mulțumesc. Așa este.
Arhanghelul Uriel este cel mai bine cunoscut pentru percepție și lumină. El oferă Îngeri pentru a ajuta în orice activitate mentală și pentru abilitatea de a vedea în mod clar orice situație. Archanghelul Uriel te poate ajuta să îți dezvolți clarviziunea și să-ți deschizi al treia ochi.
Arhanghel Uriel, te rog trimite-mi Îngerii pentru claritate și percepție, pentru a-mi deschide mintea la noi posibilități și perspective. Fie ca îngerii Adevărului să lucreze cu mine, pentru ca alegerile din viața mea să reflecte mai bine ceea ce am nevoie. Îți mulțumesc. Așa este.
Arhanghelul Metatron este marea Prezență Iluminată de Conștiință a Unitații. El deschide tărâmurile de abundență, reflectate în toată natura. Arhanghelul Metatron deține matricea pe Plan Divin de perfecțiune pe Pământ. Cu această asistență împuternicită poți fi sigur(ă) că nevoile tale sunt îndeplinite cu grație și ușurință.Metatron este cunoscut ca un Înger al vieții. El păzește Arborele vieții și ține cont de faptele bune pe care le fac oamenii pe Pământ, precum și de ceea ce se întâmplă în cer, în Cartea Vieții, cunoscută sub numele de Cronica Acașă.

Arhanghelul Metatron este în mod tradițional considerat fratele spiritual al Arhanghelului Sandalphon. Se spune că ambii au fost oamenii pe Pământ înainte de a urca în cer ca Îngeri. Se spune că Metatron a trăit ca profetul lui Enoh și Sandalphon ca profetul lui Ilie. Poți cere ajutorul lui Metatron pentru a-ți descoperi puterea personală și spirituală și pentru a învăța cum să-ți folosești darurile cu care te-ai născut, pentru a aduce slavă Lui Dumnezeu și pentru a face lumea un loc mai bun.
Arhanghel Metatron, îți cer să trăiesc în armonie cu Pământul. Te rog să-mi trimiți îngerii care să mă ajute în situația mea financiară. Fie ca nevoile mele să fie îndeplinite cu ușurință. Trimite-mi Îngerii pentru stabilitate financiară. Îți mulțumesc. Așa este.
Nu trebuie să-ți amintești un Arhanghel specific pentru a cere ajutor. Aceștia au acces direct la Îngerii care îți oferă ajutorul când ai nevoie. Există Îngerii Păcii, Îngerii Libertății, Frumuseții, Clarității, Înțelepciunii, Adevărului și mulți alții. Atunci când apelezi la acești Îngeri veți fi înconjurat de Lumina Lor Divină, care îți oferă energia de care ai nevoie în oricare moment din viața ta.
Dacă îți dedici timp pentru a primi, vei simți imediat un sentiment de bine, vei simți că golul din tine este umplut cu Lumină Divină. Amintește-ți că lumina Lui Dumnezeu este Iubire Divină de Informații și oferă Ordin Divin. Cu această putere, cu siguranță tot ce ai nevoie poate fi îndeplinit.

Sentimentele tale sunt un indiciu pentru ceea ce ai nevoie. Spiritul tău lucrează prin inima ta pentru a îți oferi un sentiment de ceea ce lipsește în ființa ta.Dacă viața ta trece prin momente dificile, poți solicita ajutor Îngerului Păcii. Dacă te temi de ceva, poți solicita ajutor Îngerului Curajului. Dacă te simți singur, poți solicita ajutor Îngerului Comunității Sufletului tău. Dacă ai nevoie de bani, cere ajutor Îngerului Finanțelor. Dacă ai dubii, cere ajutor Îngerul Credinței pentru a te ghida.
Miracolele sunt la îndemână în orice moment al vieții tale. Îngerii așteaptă invitația ta de a aduce în viața ta mai multă frumusețe, dragoste și bucurie. Acesta este dreptul tău Divin cu care te-ai născut.Tot ajutorul de care ai nevoie este oferit pentru tine acum. Este la fel de aproape ca și gândul tău. Amintește-ți că ești binecuvântat(ă) și protejat(ă) mereu și tot într-adevăr totul este bine. Așa este.
Cristina G Hlusak

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s