întrebări la care ştiinţa nu poate să răspundă


10 întrebări la care ştiinţa nu poate să răspundă

Sistemul tradițional educațional plasează începerea istoriei omenirii cu circa 8000 de ani în urmă. Religia sau ceea ce a înțeles omul din scripturi, ne învață că omenirea s-a născut cu 6000 de ani în urmă și de atunci și până în prezent se dezbate cu neputință pentru a afla răspunsurile la cele mai arzătoare întrebări.

Omul nu știe cine este sau de unde vine și cu atât mai puțin care este scopul său în viață. Pe lângă aceste întrebări deja clasice, mai sunt și altele la care nici-o știință nu poate oferi răspunsuri satisfăcătoare.
Problema este că aceste întrebări fără răspuns se înmulțesc pe zi ce trece și viitorul nu pare să strălucească cel puțin din această perspectivă. Pentru a realiza bezna totală în care se află civilizațiaumană, am adunat un set de întrebări la care știința nu poate răspunde:

1.

O hartă ciudată, desenată pe o piele de gazelă, a fost descoperită în 1929 și înfățișează Antarctica înainte să fie înghețată.

Era semnată Piri Reis, care a avut acces la Biblioteca Imperială a Constantinopolului și care a copiat-o doar, după un alt model, în 1513. Cărțile noastre de istorie ne spun că Antarctica a fost descoperită de James Cook la 17 ianuarie 1773.

Cine a putut desena harta după care s-a inspirat Piri Reis și când pentru că Antarctica este sub gheață de zeci de mii de ani?

2.

O figurină bizară a fost descoperită în Idaho în 1889. Conform analizelor de laborator s-a stabilit că are o vechime de peste 1 milion de ani.

Cine a putut să construiască o asemenea figurină în urmă cu peste 1 milion de ani?

3.

În China s-au descoperit peste 100 de piramide care sunt îngropate la 300 de metri în pământ. Arheologii sunt de părere că acestea sunt cele mai vechi piramide existente pe Terra.

Oare realizează cineva că este nevoie de zeci de mii de ani sau poate sute de mii pentru ca un obiect să fie îngropat cu 300 de metri de pământ?

4.

Există numeroase piramide construite pe fiecare continent.

Nimeni nu poate spune pentru ce au fost construite aceste structuri megalitice, ci există doar presupuneri.

Oare cine le-a construit și în ce scop?

5.

În Ecuador a fost descoperit un ibric cu 12 cești.

Sunt făcute din jad și imediat au atras atenția oamenilor de știință.

Interesant este că dacă torni conținutul celor 12 cești în cupa mai mare se umple perfect. Mai mult de atât interiorul ceștii mari este magnetic.

Acest lucru este imposibil pentru că dacă interiorul este magnetic ar trebui să fie la fel și exteriorul, dar lucrurile nu stau chiar așa.

Cine a realizat acest set de cești și care este cauza pentru care interiorul cupei mai mari este magnetic?

6.

Au fost descoperite peste 350 de artefacte ciudate în America Latină.

Unul dintre ele înfățișează o piramidă, care are un ochi deasupra sa.

Când este mișcat în anumite direcții se poate vedea o stea care pare desprinsă din constelația Orion.

Obiectele sunt inscripționate cu litere ciudate care au mai fost găsite prin diferite locuri din lume.

Artefactele au o vechime de câteva zeci de mii de ani.

Este posibil să fi existat o civilizaţie mai avansată înaintea apariției omului pe Terra?

7.

Cuvântul pre-sanskit, descoperit într-una dintre piramidele egiptene a fost tradus și are următoarea semnificație: „fiul creatorului vine”.

Despre ce creator este vorba și de pe ce planetă poate să vină?

8.

În 1851 în Dorchester, Massachusetts, a fost descoperit un vas din zinc și argint.

El are peste 100.000 de ani vechime, ceea ce certifică faptul că ființe inteligente au existat pe Terra și în trecutul îndepărtat.

Despre ce fel de ființe este vorba și care este cauza pentru care au dispărut ?

9.

Toate religiile par să promoveze o poveste similară.

Cu toate acestea religia a fost folosită pe post de tehnică de manipulare și menținere în umbră și prostie a întregii populații.

Cine dorește ca omenirea să nu afle adevărul și de ce?

10.

Sistemele economice prin care a trecut civilizația în ultimele sute de ani nu au fost decât un alt tip de limitare și îngrădire intelectuală.

Oamenii au fost educați să se comporte precum niște roboți și să nu mai aiba timp sau curaj să se mai gândească la lucrurile cu adevărat importante din viață.

Cine trage de frâiele societății și care este cauza pentru care omul este tratat precum un sclav?

Reclame

2 gânduri despre &8222;întrebări la care ştiinţa nu poate să răspundă&8221;

 1. La unele întrebări se găsesc răspuns. Din câte știu de exemplu datarea cu carbon nu poate fi folosită cu rezultate clare pentru mai mult de 5-6 mii de ani. Deși cercetătorii știu asta, continuă să dateze cu carbon chiar și lucruri mai vechi și de aceea numărul anilor de ordinul milioanelor apar ca rezultate. Un exemplu concret este faptul că s-a experimentat eficacitatea datării cu carbon pe o rocă abia formată de la un vulcan. Se pare că lor le-a ieșit cu acest mod de datare că roca e veche de milioane de ani! Ei folosesc acest mod de datare bazați pe compoziția materialelor pe care le cercetează și prin presupunerea factorilor externi care au putut schimba compoziția chimică inițială a obiectului studiat.
  Cu alte cuvinte milioanele de ani datate de cercetători pot fi de fapt de vechime de 6000 – 10000 de ani. Cam asta este și estimarea biblică. Se poate explica și o antarctică dezghețată și existența piramidelor acoperite prin existența unui potop despre care se pare că majoritate popoarelor au câte o legendă (nici legenda potopului existentă la majoritatea popoarelor nu poate fi explicată de cercetători). îmi închipui că înainte de potop Terra avea un mediu de viață mai prietenos și plăcile tectonice erau poziționate diferit.
  Nu putem răspunde la toate întrebările, dar mie îmi trebuie mai mare credință să cred evoluția decât Creația. Prefer și cred cu tărie în varianta creației lumii de Dumnezeu! 🙂
  Frumos și interesant articol ai scris!

  • Interesante si documentate argumentele tale, pentru care iti multumesc!
   Si trebuie sa-ti dau dreptate pana la capat, caci si eu cred in varianta Creatiei lui Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s