Sa oferim copiilor nostri mai multa iubire si compasiune !


Copiii de acum reprezinta o generatie de copii cu mult mai evoluata si cu daruri speciale în domeniul cunoasterii, întelepciunii si vindecarii. Privind în jur, e lesne de observat ca sunt mai inteligenti, mai sensibili, mai energici, mai intuitivi, mai razboinici si mai înclinati spre spiritualitate.
Acest lucru presupune necesitatea unui nou mod de abordare în ceea ce priveste cresterea si educatia acestor copii, de catre parinti, educatori, învatatori si profesori.
Copiii deosebiti din ziua de azi ne învata iubirea neconditionata, pura si absoluta fara a cere nimic în schimb. Desi par a fi provocari pentru famiile lor si pentru educatori sau profesori, acesti copii sunt daruri uriase pentru lumea noastra. Ei se opun si zdruncina sistemele restrictive.
Fiind neglijati, neacceptati sau neîntelesi, ei sufera si au probleme în toate aspectele vietii lor. Desi arata ca toti ceilalti, în interior ei sunt foarte diferiti. Stiu lucruri la care unii nu s-au gândit niciodata, simt lucruri pe care nu le putem simti cu cele cinci simturi ale noastre, nici cu intuitia – al saselea simt. Ei sunt deosebiti si nu se înscriu în tiparele cunoscute, de aceea au nevoie de îndrumare sufleteasca si îngriire deosebita. Uneori ei sunt atât de avansati intelectual, emotional si spiritual încât simt ca nu apartin acestei lumi.
Diagnosticati de cele mai multe ori cu autism sau hiperactivitate sau sindromul atentiei deficitare, acesti copii au doar un model comportamental nemaiintalnit pana acum si atribute psihologice noi. Pentru a se ajunge la un echilibru, parintii si toti cei care vin in contact cu acesti copii trebuie sa-si schimbe modul de a-i creste si de a-i educa.
De aceea, va invitam la evenimentul organizat de KIDS HOBBY, in data de 30 mai la orele 15:00, pentru parinti si copii, la Gradinita Monterra din Bucuresti.

Sanatatea este mai buna decat toate

KIDS HOBBY ICONKIDS HOBBY
Va prezinta, in premiera in Romania, programul de dezvoltare a inteligentei emotionale a copiilor:

 „EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®”un concept KIDS HOBBY

 “Inteligenta emotionala este capacitatea de a ne recunoaste propriile sentimente si de a le identifica pe ale celorlalti, pentru a ne automotiva si pentru a folosi puterea emotiilor, atat in raport cu noi insine cat si in raport cu ceilalti.” (Daniel Goleman, “Inteligenta emotionala”)

EFT, Emotional Freedom Technique – o metoda revolutionara, impresionant de eficienta pentru a elibera definitiv emotiile negative. Aceasta tehnica asociaza medicina traditionala chineza, psihologiei moderne. Stimuleaza meridianele corpului eliberand blocajele emotionale. Corpul permite astfel un flux liber al energiei transpunand in plan emotional echilibrul si armonia manifestata in viata cotidiana.

„EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®”este cel mai simplu, inovator si…

Vezi articol original 478 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s