Weekend minunat!


,,Pentru a învăţa să ai încredere trebuie să începi să fii complet ne­utru în privinţa a ceea ce ţi se întâmplă în viaţă. Nu trebuie să vezi lucrurile într-o lumină pozitivă. Incetează, însă, de a le vedea într-o lumină negativă. Încetează de a-ţi mai impune aşteptările asupra eveni­mentelor şi circumstanţelor din viaţa ta. Pur şi simplu, lasă viaţa să mear­gă înainte şi vezi ce se întâmplă.

Dumnezeu nu-ţi cere să te converteşti. Nu-ţi cere să renunţi la in­telectul tău şi să crezi în ceva. El îţi cere ceva mult mai simplu. Încetează doar de a mai judeca, încetează să mai găseşti vinovaţi, încetează de a-ţi mai impune aşteptările, voinţa, modul tău de a interpreta, de a-ţi imagi­na realitatea – şi vezi ce se întâmplă.

El îţi spune un lucru foarte simplu. El spune: „Crezi că ştii ce se întâmplă, dar nu eşti fericit. Cunoaşterea ta, modul în care judeci şi inter­pretezi nu-ţi aduc pacea sau împlinirea. Lasă-le pentru câteva clipe de-o parte. Dă-i vieţii o şansă. Trăieşte-o, fără să-i mai impui limitările tale”.

Când faci acest lucru, obţii rezultate incredibile. Totul merge lin. Problemele se rezolvă. Relaţiile merg pe un drum drept. Viaţa ta începe să dea roade. Şi toate astea se întâmplă, deoarece ai renunţat la ideea că „ştii” ce rost are viaţa ta.

Vezi tu, dacă intenţionezi să-L laşi pe Dumnezeu să se ocupe de viaţa ta, trebuie să renunţi la ideea că „ştii”. Treptat, adopţi atitudinea că treaba ta este doar să apari, să fii prezent, să laşi lucrurile să meargă de la sine. Ştii că nu tu eşti cel care face ca viaţa să se desfăşoare. Prin urmare, încetează de a te mai strădui. încetează de a mai încerca să rezolvi lu­crurile. Fă-ţi apariţia şi fa ceea ce ţi se cere să faci în acel moment.

Atâta timp cât insişti să faci planul tău, nu poţi şti care este planul lui Dumnezeu. Dumnezeu nu se poate ocupa de nimic, atâta timp cât tu crezi că eşti şeful. ’’
autor: Paul Ferrini

Reclame

2 gânduri despre &8222;Weekend minunat!&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s