Noaptea dintre ani …… si Luna Noua …

Incepem un nou an si un nou ciclu al fazelor Lunii, cu Luna Noua la gradul 10 in semnul Capricornului, miercuri 1 ianuarie 2014, la ora 11:30. Harta Lunii Noi ne prezinta crucea cosmica despre care discuta toata lumea in mediul astrologic si nu numai.

O astfel de organizare a astrelor ne poate arata ca avem de luat niste decizii, daca nu le-am luat inca.
Suntem in fata unor alegeri, intre care una foarte importanta ar fi daca suntem sau nu dispusi sa vedem mai mult si, sa intelegem mai mult din tot ce ni se intampla.
Ca intr-o “schema logica”, aceasta alegere determina cadrul in care le facem pe urmatoarele si … ne vom misca repede. Am avut la dispozitie ragazul necesar ca sa privim si sa pricepem, in ultimii ani am tot experimentat schimbarea modului de a gandi si de a interactiona unii cu altii.
Acum incepem o etapa in care chiar potrivim lucrurile la locul lor, fiecare dupa cum si-a pregatit terenul de actiune (despre rezonanta energetica) si, fiecare dupa cum si cat vrea sa le potriveasca.

O alta alegere importanta la care vom ajunge, unii dintre noi, va fi sa acceptam si sa recunoastem existenta si importanta procesului de evolutie, pe care il traim, fiecare si impreuna.

Vrem sau nu vrem, stim sau nu stim, asta facem de fapt, in mod continuu : invatam … si evoluam.
Prin urmare, daca acceptam ca traim acest proces, un lucru sanatos ar fi sa renuntam la incrancenare (incapatanare) in toate aspectele vietii noastre, incapand cu acel domeniu de viata care gazduieste gradul 10 Capricorn.
Ar fi important acest lucru acum, pentru ca, in realitatea proprie a fiecaruia dintre noi, se vor reorganiza conditiile de lucru astfel incat sa ne angajam pe calea optima, acea cale pe care efortul nostru se materializeaza cu eficacitate maxima.
Astfel ca devine foarte important sa facem diferenta, la fiecare pas, intre hotarare (fermitate) si ambitia hranita de orgoliu. Pentru ca, manifestarea acestor ambitii va genera in continuare situatiile conflictuale care sa ne hraneasca orgoliul si, va ingreuna sau chiar impiedica atingerea scopului ales.

SCHIMBAREA poate presupune multe aspecte manifestate pe multe directii, in functie de cum privim procesul schimbarii precum si in functie de ceea ce asteptam de la acest proces.
Dar, daca incercam sa cuprindem cu mintea noastra intreaga realitate si, daca ne dorim sa o vedem dintr-o data schimbata, este posibil sa simtim dezamagirea ca nu se intampla acest lucru.
Insa, daca privim punctual un anumit aspect, o anumita situatie despre care noi consideram ca ne preseaza, am putea, schimband perceptia noastra, sa schimbam derularea situatiei respective.
Aceasta insa presupune o schimbare personala, care sa ne conduca la a accepta o noua perceptie asupra acelei situatii.

Albert Einstein a spus :
„O problema nu poate fi rezolvata de pe acelasi nivel de constiinta care a provocat-o.”

 

Faptul ca depasim situatiile cu care ne confruntam, ca gasim solutii la problemele care apar in fata noastra, ar putea insemna ca reusim sa ne ridicam nivelul constiintei, la fiecare pas pe care il facem in curgerea evenimnetelor.
Daca ne simtim insa blocati intr-o situatie, este posibil sa nu fi reusit inca sa facem saltul necesar pentru a ajunge pe nivelul de constiinta de pe care descoperim solutia, care apare ca fiind cea potrivita. Un astfel de salt este conditionat de natura si claritatea intentiilor noastre.
Este important sa intelegem ca intentiile noastre se manifesta ca impulsuri energetice.
Orice intentie determina miscarea energiilor si astfel, prin alegerile pe care le facem producem o variatie a propriului nivel energetic. Fiecare alegere pe care o facem va genera conexiuni energetice cu situatii, evenimente, experiente si persoane de acelasi nivel energetic pe care ne-am plasat noi insine prin alegerea facuta.

Luna Noua ne atrage in mecanismul construirii realitatii.
Nu mai avem acces in zona “demo” 🙂
Vom vedea din ce in ce mai clar cum gandul nostru devine realitatea noastra si vom simti, in sfarsit, cum functioneaza capacitatea noastra creatoare. Prin urmare, ar fi potrivit sa fim atenti la ce anume introducem in acest mecanism – intentii clare sustinute cu incredere si fermitate.

Harta Lunii Noi ne arata si indrumarea, sustinerea si ajutorul, alaturi de potentialul extraordinar al configuratiei declansatoare de schimbari palpabile (crucea cardinala). Planeta Neptun (Pesti) si Nodul Nord (Scorpion) construiesc un trigon, care se va forma la grad perfect la jumatatea lunii ianuarie, odata cu faza de Luna Plina. Iar Jupiter (retrograd in Rac) se desprinde dintr-un trigon cu Saturn (Scorpion), pe care-l vor reface la sfarsitul lunii mai, cu Saturn retrograd.

Astfel ca, avem toate sansele si tot sprijinul sa facem ce avem de facut.
Doar sa alegem ce facem.
Traversati trecerea dintre ani cu bucuria unei alegeri facute, care sa va reprezinte, intr-o anumita directie de crestere personala. Incepeti apoi, noul ciclu al fazelor Lunii, de la momentul Lunii Noi, cu bucuria pe care o aduce ideea de a lucra in noua situatie, pe care o dezvolta alegerea facuta.
Si urmariti in continuare cum sunteti atrasi in potrivirea lucrurilor.
Alegeti in continuare, de fiecare data cand realitatea voastra va atrage in situatia de a alege.
Nu va opriti, “gandind” ca nu aveti de ales.
Urmariti si descifrati “oferta” 🙂 … pe care o aveti continuu in fata voastra.

sursa

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s