Vibrațiile gândurilor


*:D big grin*:D big grin*&gt;:D< big hug*:-h wave

Vibrațiile gândurilor

Autor : Dawn James

Corpul tau este fiziologic legat de gandurile , credintele si atitudinile tale. Pentru a fi sănătoși , trebuie să restabilim legătura care există între minte , corp si spirit . Gândirea pozitivă este un prim pas în creșterea vibrației tale personale .

Studii științifice , iar acum si instrumente științifice, sunt folosite pentru a masura efectul gândirii pozitive și gandirii negative cu privire la boala . Gândurile negative au la fel de multă putere ca și cele pozitive . Ele indeparteaza – incet,incet – echilibrul tau interior, rezultând astfel stima de sine scazuta , depresie și chiar boala .

Cum poate o persoană să cedeze intr-o anumită împrejurare , în timp ce o altă persoană poate prospera în aceeași situație ? Totul pur și simplu se reduce la atitudinea mentala!

Atunci când alegi un gând , celulele creierului sunt afectate . Aceste celule vibreaza și trimit unde electromagnetice . Cu cat te concentrezi mai mult pe un anumit gând, cu atât mai mare este amplitudinea vibrației acestor celule , iar valurile electrice, la rândul lor, devin mai puternice .

Gândirea pozitivă poate ridica vibratia cu până la 10 hertzi ( Hz ) , în timp ce gândirea negativă poate reduce vibrațiile cu până la 15 Hz . Aceste măsurători au fost facute de Bruce Tainio de la Tainio Tehnologie din Cheney , Washington. Compania sa a dezvoltat noul echipament de măsurare a bio – frecvenței la oameni și alimente . Asadar, modul numarul unu in a ne simti mai bine este să începem să gândim pozitiv .

Cu siguranta merita să depui eforturi pentru a-ti menține atitudinea pozitivă care va triumfa în cele din urmă , indiferent de circumstanțe . Pentru a face acest lucru , în primul rând începe prin a observarea gandurile tale . Detașeaza-te de ele și acorda-le atenție doar atunci când un gând negativ intră în conștiința ta. Când se întâmplă acest lucru , imediat înlocuieste-l cu un gând pozitiv .
De exemplu , dacă esti la volanul masinii tale pe autostrada si traficul este greoi, daca te vei surprinde gândind: ” Sigur am sa intârzii ” (acesta fiind modul de gândire negativă a unei victime fără speranță ), înlocuieste acest gând cu ” Voi ajunge exact când ar trebui să ajung ” care este un gand pozitiv care reflectă cunoasterea interioara si increderea de sine.

Există o zicală : ” Primesti ceea ce te așteptați sa primesti. ”
Cu alte cuvinte , dacă crezi că ai de gând să nu iti reușească ceva , cel mai probabil vei eșua . De ce ? Pentru ca energia urmează gândurile tale și vei începe sa creezi sau sa manifesti ceea ce crezi și te aștepti sa se intample. Aminteste-ti că tu esti cel care creezi si determini intensitatea acestor valuri electrice, dupa bunul tau plac. Tu esti cu adevarat cel care creaza!

Anunțuri
Categorii: PRINCIPAL | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

Retete vegane simple si delicioase

Bucatarie vegana | Sfaturi nutritionale

Jurnal de bord

Blog de dezvoltare personala si profesionala

Copii si Parinti

Parenting de succes. Pas cu pas

ESC on POINT

EUROVISION NEWS FROM ROMANIA

Bucatarie Indiana Vegetariana

Delicii culinare ayurvedice

PentruCaPoti.ro

Traieste autentic, traieste cu pasiune. Descarca gratuit Ghidul Pasiunii si descopera cele 3 componente ale pasiunii pe care le poti aplica de astazi in viata ta http://pentrucapoti.ro/ghidul-pasiunii/

4 ÎN AVENTURĂ

Facem din tot o bucurie!

gătim în doi

Aventura unor gurmanzi îndrăgostiți pe tărâmul aromelor

%d blogeri au apreciat asta: