Galerie

Despre energiile vibrationale


Tu  esti darul

image0012

Aminteste-ti mereu ca tu esti ,,darul” iata cheia tuturor problemelor si iata rezolvarea!
Energiile cosmice ne influenteaza permanent atat pe noi cat si tot ceea ce inseamna univers. Noi toti ne influentam unii pe altii. Este suficient sa formulam diverse opinii si automat ele vor da nastere la multe alte ginduri si sentimente. Ati observat cind incepe o mica barfa, ea se contureaza, se umfla si devine o adevarata [sau neadevarata] poveste. Fiecare gand misca energia in interior si in exterior asa cum vantul misca frunzele. Orice gandim devine energie, devine viata. Gandurile pozitive infrumuseteaza, echilibreaza, aduc pace si iubire. Unde nu este pace nu poate intra iubirea pentru ca ea, iubirea, are o anumita vibratie si nu se poate amesteca cu vibratii de alta valoare.
Astfel, avand gânduri bune, urcam scara spirituala, ne inaltam catre ceruri, deoarece devenim usori ca fulgii. Nu mai depunem rezistenta si nu mai suntem impovarati si grei. Aceste vibratii de iubire si pace aduc armonie in jurul nostru si peste tot universul. De aceea se spune “precum in cer asa si pe pamant.” In  cer sunt energiile pozitive, iubirea, pacea, armonia. Cum vom cobori mai jos de cer, imediat vom gasi alte energii din ce in ce mai joase, până la intunericul total [ frecventa cea mai joasa ]. Si cerurile sunt multe si variate, de la inalt la foarte inal si mai inalt, la fel cum sunt si energiile joase de la gri spre negru, până la noaptea cea intunecoasa unde nu se mai distinge nimic. Energiile pozitive inalta omul, cele negative il coboara. Orice forma ar lua gândul nostru, acea forma isi va gasi aliatii ei si va tinde sa se inmulteasca, pina va deveni un tot unitar.
Astfel ,este stiut ca un obicei pentru a deveni obisnuinta are nevoie de timp si practica [aproximativ 1 luna.) In acest timp, obiceiul isi va gasi partenerii cu care va face tabara si ii vor creste puterile inzecite. Si astfel, cu puteri marite, se va aseza in noi, devenind un mod de viata. Toate energiile negative sunt devastatoare. Ele stiu ca nu au timp mult, de aceea se instaleaza rapid. Iubirea si toate celelalte derivatii ale ei sunt line, se aseaza mai greu pentru ca ea, iubirea stie ca are timp, este vesnicie creata de Dumnezeu si nu se grabeste. Un obicei prost se dobândeste mai usor decit unul bun. Incercati si veti observa aceasta chiar in conduita voastra. Este mai usor sa ne dedam viciilor decât sa spunem seara de seara, la o ora stabilita, o rugaciune si sa trimitem un gând bun tuturor fiintelor sau nonfiintelor. Tendinta este de a ne sustrage, de a gasi alte activitati dominate de energii mai grosiere. Când apare egoul, sub orice forma ar fi el, dispare iubirea. Exista o memorie a tuturor activitatilor. Tot ce spunem, gândim sau atingem, va purta amprenta noastra pentru totdeauna. O strângere de mana, o vorba buna sau mai putin buna, un scaun, o mobila, casa in care locuim, hainele, o palma data sau un gest de antipatie, totul este o amprenta a noastra care va da marturie despre noi.
Tot ce ne inconjoara se hraneste cu energie.
Daca parasiti definitiv o casa si o lasati fara energii creatoare acea casa se va demola usor dar sigur. Se va ruina pentru ca in interiorul sau nu mai exista dorinta de viata. Iata ce puternici suntem, iata cum ne-a cladit Dumnezeu. A pus in noi tot universul cunoasterii . Si ne-a daruit de la bun inceput taina vietii. Fiti perfecti asa cum v-am creat Eu, spune Dumnezeu . Adica nu tulburati lumea ca sa nu va tulbure si ea pe voi .Orice om are o menire in viata, are un dar si un har cel putin. Cind esti prezent si constient de tine, stii ce esti si ce doresti de la insati viata ta. Cind iti dormi viata nu stii nici cine esti, nici ce doresti, nu stii nimic pentru ca viata ta este un necunoscut pentru tine. Mai degraba cunosti viata altuia decit nevoile si drumul tau . Orice trezire incepe cu asumarea responsabilitatilor faptelor proprii. Numai dorind schimbarea ea se va instala, altfel nici o sansa. Printr-o vointa ferma vei realiza totul. Destinul ti-l creaza faptele si gindurile tale,s entimentele si tot ceea ce transmiti. Asta esti-ceea ce esti.
Daca o persoana ne agreseaza este suficient sa constientizam agresiunea si sa nu permitem sa ne atinga acea vibratie. Sa inversam energia creata prin constientizare si emitere de energie pozitiva, [ putem numara pe respiratie, putem spune pace tie, putem cere ajutorul lui Iisus sau pur si simplu spunem mental o binecuvantare]
Inima noastra este organul depozit al fiintei. Aici isi au sediul toate gindurile si toate conceptiile noastre despre viata si forme. O simpla aducere aminte si concentrare pe inima face o adevarata schimbare energetica. Dumnezeu este iubire si suntem creati din iubire si cu iubire. Ofera mai departe ceea ce ai primit gratis -ofera toata dragostea ta tuturor, la tot si in toate pune iubire si ganduri bune pentru ca toate acestea ti-au fost daruite de catre Dumnezeu ca o samanta buna, spre a se inmulti si a da rod si a umple toate fiintele de pretutindeni, tot Pamantul si tot Universul, cu tot ce inseamna el si pe mai departe de atat.
sursa: internet
Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s