Ziua de astăzi este despre iubire. VINDECAREA COPILULUI INTERIOR


Multumesc din suflet pentru frumosul mesaj de mai jos pe care l-am primit chiar de ziua mea!

*:-h wave*&gt;:D< big hug

Ziua de astăzi este despre iubire, despre inimă şi despre adevărul existenţei voastre.
Iubirea este energia care vă permite să prosperaţi, este opusă celei de frică – iubirea este energia expansiunii, contracţia este energia fricii. Iubirea înseamnă expansiune; propriile voastre vieţi trebuie să se extindă pentru ca voi să simţiţi iubirea în inimi.
Cu cât iubiţi mai mult cu atât vă extindeţi mai mult şi cu atât va deveni mai amplă aura voastră; cu atât sentimentele voastre vor fi mai consecvente şi mai pătrunzătoare faţă de voi înşivă; vă veţi oferi iubirea adevărată, acel sentiment special de împlinire şi căldură, sentimentul abundenţei şi veseliei, o totală lipsă de inhibiţii – abilitatea de a spune exact ceea ce simţi şi doreşti să spui.
Iubirea este pasul următor dincolo de integritate – integritatea însemnând a spune, a gândi, a simţi şi a face ca unul – abilitatea de a pune în aplicare integritatea cu fermitate – ceea ce înseamnă claritate, concentrare şi acţiune.
Iubirea Divină este de o mie de ori mai puternică decât cea umană; dar voi sunteţi Divinul, Iubirea Divină este în interiorul vostru. Daţi permisiune sentimentului de iubire Divină care se află în interiorul vostru, simţiţi şi recunoaşteţi acest sentiment şi daţi-vă seama de această legătură; fiţi cu această legătură şi permiteţi iubirii să vă umple inimile. A fi împlinit înseamnă să fii plin de iubire, să fii plin de cinstea şi respectul de sine.
În timp ce vă umpleţi inimile cu iubire, simţiţi legătura puternică pe care o creaţi cu Mama Pământ; ea vă oferă această experienţă umană, aici pe pământ, vă oferă o experienţă prin care vă depărtaţi de Divin şi apoi vă reamintiţi Divinul şi adevărul propriei voastre experienţe!
Permiteţi energiilor din corpul vostru să se amplifice şi să crească; singura cale prin care iubirea adevărată şi fericirea vor veni în inima voastră este prin extindere – prin extinderea inimilor voastre, iubindu-i pe cei pe care-i găsiţi dificil de iubit şi cinstindu-i, observând reflecţia în oglindă şi lucrând cu acea reflecţie, eliberând acei oameni, cinstindu-le trecerea lor prin viaţă.
Nu petreceţi prea mult timp salvându-i pe alţii, mai întâi ajutaţi-vă pe voi, este de datoria voastră să aveţi grijă de propria oglindă şi să fiţi puternici şi tari. Dacă îi căutaţi pe aceia care au nevoie de ajutor, lăsaţi să se înţeleagă că în interiorul vostru se află o parte din voi care are nevoie să fie ajutată; va mai fi şi o parte căreia îi place să salveze.
Recunoaşteţi acea parte din voi care are nevoie de ajutor; simţiţi care parte din viaţa voastră este aceasta şi permiteţi-vă să vă conectaţi cu salvatorul interior şi intraţi în dialog cu această parte din voi care doreşte să-i salveze pe alţii. Exprimaţi-vă intenţia pentru acest salvator, astfel încât acesta să înceapă să vă salveze pe voi, permiteţi-i să-şi folosească toate cunoştinţele sale magice, toată înţelepciunea, toate cunoştinţele secrete pentru ca această parte frumoasă a corpului vostru să lucreze pentru voi.

Cu cât sunteţi mai tari şi mai puternici, şi cu cât sunteţi mai comunicativi, cu atât veţi atinge mai multe persoane cu aura voastră. Nu trebuie neapărat să ieşiţi şi să-i ajutaţi fizic; energia voastră, cu o vibraţie în continuă creştere, va ridica vibraţia celor din jurul vostru. În cercul vostru de prieteni, sau chiar într-un cerc necunoscut, chiar şi oameni din cealaltă parte a globului pe care niciodată nu i-aţi întâlnit vor fi ajutaţi de vibraţiile voastre care cresc.
Oamenii ar trebui ajutaţi doar atunci când vin la voi şi vă cer ajutorul!
Este o lege spirituală care spune că atunci când cauţi să ajuţi pe alţii vei pierde o mare cantitate de energie; ajutându-i pe alţii şi neajutându-te pe tine, te aduce într-o stare de depresie sau, poate, cu puţină abundenţă; reţineţi că, ajutându-vă pe voi îi ajutaţi pe toţi de pe planetă! Realizaţi că aşa trebuie să fie! Mai întâi vine iubirea, bucuria şi libertatea pentru voi; apoi, puteţi să dăruiţi acest cadou, doar dacă îl aveţi în voi.
Capacitatea de a fi dârz, de a fi limpede, de a fi focalizat şi de a acţiona, capacitatea de a rămâne în integralitate, adică a spune, a gândi, a simţi şi a acţiona ca unul, va fi a doua natură. Simultan, veţi deveni mai puternici şi mai iubitori!
Permiteţi-vă să fiţi conectaţi, iar pe durata acestui proces observaţi că este un aspect al copilului din interior căruia îi este teamă de Divin. Căutaţi în corpul vostru acest copil; poate îl veţi găsi în întuneric, ascunzându-se!
Lăsaţi copilul să-şi exprime toată furia, toate resentimentele pe care le simte faţă de Divin, aceasta face parte din experienţa voastră. Nu vi se permite să vă îndepărtaţi atât de mult de Divin, o parte din voi cunoaşte acest lucru şi o pare nu cunoaşte; nu vă permiteţi să simţiţi mânie, ci permiteţi-i copilului să-şi manifeste mânia, în orice formă doreşte, doar ţinându-l într-un loc sigur.
Bucuraţi-vă de sentimentul iubirii, puterea şi înţelepciunea fuzionând cu corpurile voastre în acelaşi timp; când acest copil va obosi să mai fie mânios, va obosi să se exprime în felul în care se exprimă, atunci primiţi acest copil în inima voastră, în sanctuarul inimii voastre; adevărata co-creaţie cu Spiritul înseamnă pentru voi, înainte de toate, a vindeca copilul interior. Când copilul interior nu este vindecat, acel copil va crea continuu o experienţă în viaţa voastră până când va fi văzut, până când va fi observat şi până când va fi vindecat.
Până când copilul interior nu este cu adevărat vindecat şi întregit în acel sanctuar, sanctuarul Divin pe care îl numim inima voastră, nu veţi putea co-crea în mod real cu Spiritul; aşadar, odată ce copilul interior este împlinit, este ca şi cum voinţa voastră devine voinţa Divină.
Când simţiţi că sunteţi gata, reveniţi încet, încet, înapoi la conştiinţa normală.
Mergeţi cu bine, şi Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s