Cum atragi norocul de partea ta?


Pentru ca se apropie 1 Martie, poate va inspirati in alegerea martisoarelor  si din simbolurile enumerate mai jos…

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Simbolul egiptean ankh, care semnifică evoluţia umană constantă, este norocos pentru nativii din vărsător. De asemenea, păsările, precum proumbelul sau lebăda sunt aducătoare de noroc pentru aceşti nativ din semn de aer.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Tridentul, simbolul lui Neptun, este un talisman norocos pentru nativii din peşti, guvernaţi de planeta Neptun. Stelele şi căluţii de mare le aduc noroc acestor nativi din semn de apă. Pietrele preţioase care îi protejează sunt smaraldul, peridotul sau citrinele.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte. Gândirea pozitivă a acestor nativi este unul dintre cele mai puternice talismane pe care le pot deţine. Numai prin faptul că îţi imaginezi succesul te aduce constant cu un pas mai aproape de a-l atinge. Ai în continuare încredere în tine, iar asta îţi va aduce şi mai mult noroc! Poţi folosi talismane sub formă de fulgere, iar dacă vrei să-ţi găseşti marea iubire, o bijuterie din aur cu rubine este perfectă pentru a atrage un partener iubitor şi înstărit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Talismanele din cupru cu orice tip de piatră preţioasă sau semipreţioasă sunt foarte norocoase pentru nativii din taur. Sunt guvernaţi de planeta Venus, iar cuprul este metalul reprezentant pentru acest astru.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru nativii din gemeni, talismanele sub formă de fluturi, libelule sau păsări sunt foarte norocoase. Reprezintă sociabilitatea, comunicarea şi capacitatea de exprimare. O pană purtată de un nativ din gemeni îi va aduce acestuia noroc în activităţile creative, în special dacă activează în domenii care presupun comunicarea. Oglinzile sunt de asemenea elemente care alungă spiritele nocive şi care le aduc noroc nativilor gemeni.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Amuletele care reprezintă luna, scoici, steluţe sau căluţi de mare le aduc noroc nativilor din rac, pentru că semnul lor este unul de apă, guvernat de lună. Sunt de asemenea protejaţi de bijuteriile din argint cu perle.

Leu (22 iulie – 22 august)

Talismanele în formă de stele sau soare sunt deosebit de norocoase pentru nativii din leu, care sunt guvernaţi de soare. Au nevoie şi de protecţie împotriva energiilor negative pentru că succesul lor poate să atragă invidie, iar o bijuterie din aur este ideală pentru asta.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru nativii din zodia fecioarei, talismanele în formă de îngeri sunt norocoase şi protectoare. Cele în formă de fructe sau cornul abundenţei le aduc acestor nativi noroc de bani şi şansă în carieră şi afaceri.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Talismanele care reprezintă corbul, ce semnifică înţelepciunea ocultă, sau vulturul, care semnifică triumful în afaceri, sunt deosebit de norocoase pentru nativii din balanţă. De asemenea, albina sau Cupidon înaripat sunt alte simboluri menite să aducă protecţie şi noroc acestor nativi din semn de aer.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Amuletele ce reprezintă pasărea Phoenix le aduc noroc şi protecţie nativilor din zodia Scorpionului. Acest simbol este asociat adesea cu scorpionul. Şi vulturul este un protector al zodiei, de aceea talismanele care îl reprezintă aduc noroc de partea nativilor din scorpion care îl poartă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Arcul şi săgeata sunt două simboluri specifice acestui semn, care îi aduc noroc purtate sub formă de talisman. Şi amuletele în formă de cai sau potcoave sunt de asemenea foarte norocoase pentru aceşti nativi. Bufniţele reprezintă înţelepciune şi cunoaşterea, de aceea sunt protectoare pentru săgetători, semn care simbolizează înţelegerea şi filosofia.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru acest semn muncitor şi devotat, talismanele în formă de albine sunt purtătoare de noroc. Cuarţul roz îi ajută pe aceşti nativi să nu se abată de la calea pe care şi-au ales-o şi îi protejează de energiile negative.

sursa

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s