Lolek


image0013

image0013

Lolek.pps

Retragerea papei Benedict 16 – si profetia (1139) St. Malachy, publicata in 1595 (Incep manipularile)

Profeţia lui Malachy privind succesiunea a 112 papi până la „Final”.

Sfântul Malachy O’Morgair, Arhiepiscop de Armach, (Irlanda, şi care nu trebuie să fie confundat cu Profetul Maleahi din Biblie, sau cu călugărul Malachya care a scris cartea „Cheile acestui sânge”), în anul 1139, pe când se afla la Roma pentru a prezenta un raport asupra diocezei sale Papei Inocent II, „a avut nişte viziuni stranii priviind viitorul, şi mintea lui a fost umplută cu o listă de 112 iluştri papi care se vor perinda până la sfârşitul timpului”.
Pe această listă, pontificatul Papei Ioan Paul II, cel de al 266 papă de la Petru, este trecut pe listă la Nr.110, şi pontificatul lui este caracterizat prin fraza criptică „De laboris soles” (lucrătorul soarelui). Autorul (Ronald L. Conte JR – Catholic planet sept. 2002) consemnează astfel: „Ce fel de lucru face soarele? Lucrul soarelui este călătoria sa în jurul pământului, aşa vorbind (dar, eu ştiu că pământul se învârteşte în jurul Soarelui) Soarele călătoreşte constant în jurul lumii. Aşa şi Papa Ioan Paul II este cel mai călător papă din istorie (a parcurs cca. 1.000.000 de kilometri – Nota redactorului). Profeţia Sf. Malachy privitor la Papa Ioan Paul II se potriveşte foarte precis”- spune autorul amintit mai sus.
Urmează apoi cel de al 111-lea papă pe lista Sf. Malchy, adică penultimul, şi care va fi cel de al 267-lea papă începând de la Petru.
„Pontificatul acestuia este caracterizat prin fraza criptică :”Gloria olive” – ” de la slava măslinului” Această frază poate avea mai multe înţelesuri care se aplică corect la acest papă.
1 – Ce este slava măslinului. Ramura de măslin este bine cunoscută ca fiind simbolul păcii, slava măslinului este pacea. Pacea va fi stindardul lui, pacea va fi lucrarea sa, ţelul său. El va căuta pacea între popare, între indivizi, între naţiuni, între catolici, între catolici şi alţi creştini, între catolici şi aderenţii altor religii. Următorul papă după Papa Ioan Paul II, va avea un pontificat care se va caracteriza prin căutarea păcii internaţionale. El va fi numit un Papă al păcii.
2 – Unii spun că această predicţie a lui de „slavă a măslinului ” se referă la Ordinul Sf. Benedict, care sunt numiţi uneori „măslinarii”. Aceasta nu înseamnă că papa va proveni din rândurile acestui Ordin, dar va prefera să ia numele de Benedict şi va trăi o viaţă întocmai ca acesta (ce păcat, că papii îşi iau ca model de vieţuire un om, şi nu-şi iau ca model de activitate şi vieţuire numai pe Domnul Isus- Nota redactorului ).
3 – Acesta va lua numele de Benedict al XVI-lea, imitându-l pe Benedict al XV-lea. Întocmai ca Benedict XV (1914 – 1922), care a fost un emisar al păcii, tot aşa şi Papa Benedict XVI, va fi un emisar al păcii. Intocmai ca Benedict XV care a căutat pacea şi care a vorbit despre pace, şi a lucrat pentru pace, aşa şi viitorul papă, Benedict XVI va face la fel.
Întocmai cum Papa Benedict XV a eşuat în realizarea păcii în lume, aşa şi Papa Benedict XVI va eşua în realizarea păcii în lume.
Întocmai ca pontificatul lui Benedict XV, care a început înaintea primului război mondial, tot aşa şi pontificatul lui Benedict XVI, va fi înaintea celui de al III-lea război mondial. După pontificatul lui Benedict XVI, se zice ca naţiunile arabe vor invada Europa şi o mare parte din Africa.
..Papa păcii va pune accentul pe laturile pozitive ale altor credinţe şi va promova unitatea ecumenică.
Se spune doar că această listă de 112 papi se încheie cu Petru Romanul după care lumea va mai dura 400 de ani. Nu ni se spune cum s-a ajuns la această durată de încă 400 de ani şi ce se va întâmpla cu Biserica Creştină.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/breaking-news-papa-benedict-al-xvi-lea-demisioneaza-din-functie-1023139.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Prophecy_of_the_Popes

http://www.bibleprobe.com/last10popes.htm

http://www.catholic-pages.com/grabbag/malachy.asp

http://www.catholic.com/quickquestions/do-the-prophecies-of-st-malachy-suggest-we-are-living-in-the-end-times

http://www.crystalinks.com/papalprophecies.html

http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican14b.htm

http://www.theworkofgod.org/Pope/saint_malachy_prophecies.htm

http://the-end-time.blogspot.ro/2011/12/pope-benedicts-health-failing-st.html

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s