Citat

„Ceauşescu 2” nu-şi dă demisia – Băsescu, în război cu duşmanii de pe Facebook (Cu 100 000 de semnaturi facem Referendum pentru un Presedinte nou!)


Cu 100 000 de semnaturi facem Referendum pentru un Presedinte nou!

Demiterea lui Traian Basescu prin Referendum! Legea ne-o permite!

„Ceause‎scu 2” nu-si da demisia?

SA-L AJUTAM, ASADAR, DAND CLICK AICI

http://www.causes.com/causes/647797-cu-100-000-de-semnaturi-facem-referendum-pentru-un-presedinte-nou/join?

Băsescu, în război cu duşmanii de pe Internet şi de pe Facebook (VIDEO)

Predintele României şi-a executat „intervenţia”: Ceauşescu 2 nu-şi dă demisia
(VIDEO)
În capul lui Băsescu, România pluteşte în lapte şi miere. Foto: Timi Şlicaru

Preşedintele României, Traian Băsescu, s-a lamentat precum o paiaţă, miercuri seara, în „intervenţia” sa de la sediul Administraţiei Prezidenţiale, declarându-se, bietul de el, neînţeles de oponenţii ideilor sale puţine şi fixe. Idei pe care le numeşte pompos „măsuri de reformă”.

În „intervenţia” sa – după cum şi-a numit declaraţia de presă utilizând lexicul care-i cel mai aproape de suflet, cel al structurilor militare de represiune, acest Băsescu T. s-a răfuit din nou cu toată lumea care-i e potrivnică şi, de puţin, nu a menţionat, soarele, luna, marea, cerul, râul, ramul.

Individul care mai are pretenţia absurdă că ar fi şeful statului român – deşi legitimitatea sa este distrusă de propriul său comportament – a reluat cu voce gâlgâită acuzaţiile de cu o seară înainte.

Iritat că nu le poate da un cap în gură – aşa cum i-a dat unui ceferist cu ani în urmă, garantul constituţional al statului român s-a declarat enervat de cei care îl contestă mai ales „în mediile electronice: pe Internet, pe Facebook”.

Cu un tupeu de neoprit, Traian Băsescu a avut un discurs care în structura sa a semănat ca două picături de comunism cu ultimul discurs de la TVR al predecesorului său favorit, tovarăşul secretar general al PCR al RSR, Nicolae Ceauşescu. Cel pe care acest Băsescu l-a numit „un mare preşedinte dacă stătea doar zece ani”.

Dând dovadă că a pierdut orice legătură cu realitatea – exact ca şi Ceauşescu în discursurile disperării din decembrie 1989 -, Băsescu a denunţat cu mânie portocalie „aroganţa” altora când aceasta este emblema puterii sale. (…)

Aproape la fel ca în ultima şedinţă a Comietului Politic Executiv al Partidului Comunist Român – sub dominaţia căruia a fost trimis în Occident, în vremea când românii nu aveau voie nici măcar să se apropie de oraşele de graniţă dacă nu locuiau acolo – Băsescu s-a dovedit a fi urmaşul incontestabil al lui Ceauşescu:

„Preşedinţii nu pot să demisioneze în perioadă de criză. Obiectivul major este să treci soluţia prin criză. Nu iau în consideraţie o asemenea soluţie, decât dacă va fi evident că asta e soluţia.”

Minciuna în falş, de la Ceauşescu la Băsescu:

citeste mai departe aici:

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s