Citat

Licoare magica pentru sanatate si putere


ANTICA – o licoare care te tine in putere

In vremea faraonului Amenhotep al IV-lea, care si-a luat apoi numele
de Akhnaton, la porunca acestuia, a fost elaborata o reteta
miraculoasa, dupa care s-a preparat o bautura numita Antica.

Oamenii de rand ii spuneau humus, adica pamant, sol. De fapt, licoarea
aparuse mai demult, in vremea lui Amenhotep al II-lea. Ea era menita
sa ii mentina mereu in putere pe sclavii ce construiau maretele
piramide. Bautura aceasta curata bine vasele de sange si asigura o
viata indelungata.

Licoarea a fost preparata de preotii egipteni, care cunosteau tainele
organismului, plantele – salbatice si cultivate – si toate virtutile
acestora.

Preotii foloseau si ei, la randul lor, aceasta bautura pe care o
preparasera, dar in doze mai mici, deoarece ei munceau mai putin decit
sclavii de la piramide si, totodata, nu stateau tot timpul in soarele
arzator al desertului.

Bautura cu usturoi si lamaie

Licoarea egipteana, care avea si rolul de a mentine si regla
echilibrul vitaminelor din organism, a primit numele de Antica, de la
cele doua componente: An = usturoi si Tica = lamaie. Cele doua
componente asigura toata gama de efecte miraculoase ale acestei
bauturi.

Vitamina A sporeste densitatea si elasticitatea pielii, protejeaza
limfa si impiedica transpiratia in exces. Usturoiul, care este bogat
in vitamina A, mai contine siliciu, iar acesta are un rol important in
reinnoirea maduvei osoase si hematopoeza (fabricarea de globule rosii
tinere). Tot in usturoi se gaseste un element foarte rar, dar extrem
de necesar – germaniul. Acesta favorizeaza formarea tesutului
muscular.

Prepararea miraculosului remediu

Se folosesc patru lamai maricele, bine coapte, cu coaja subtire si
trei capatani de usturoi. Lamiile se spala si se sterg, apoi se
stoarce zeama intr-un vas de sticla, foarte curat (borcan). Coaja si
pulpa ramase se dau prin masina de tocat si se pun intr-un alt vas
(borcan). Capatanile de usturoi se curata, iar cateii se zdrobesc (ca
pentru mujdei).

Zeama lamailor, cojile si pulpa (date prin masina) si mujdeiul de
usturoi se pun toate intr-o oala emailata; dupa ce s-au amestecat bine
se toarna in oala doi litri apa fiarta si racita. Oala se leaga cu o
bucata de tifon pus in doua si se pune in frigider, pentru 72 de ore.
Nu trebuie sa ne temem ca frigiderul va prinde miros de usturoi –
lamiia il va face sa dispara.

Dupa cele trei zile (72 de ore), continutul din vasul emailat se
strecoara prin patru straturi de tifon, se pune in doua sticle de cate
un litru si se inchid sticlele etans. Licoarea se va pastra la
frigider.

Administrarea acestui leac:

1- Se ia timp de cinci zile, de cate patru ori pe zi cate 50 ml, cu
30 minute inainte de masa.

2- Apoi se face pauza timp de zece zile, dupa care procedura se repeta.

3- Cura dureaza cinci luni, dupa care se face pauza timp de doua luni.

Prin folosirea acestei licori se previne orice raceala, organismul are
la dispozitie un excelent tonic (indeosebi primavara). Se recomanda sa
fie folosit chiar si de catre persoane perfect sanatoase.

Acest preparat poate fi considerat un remediu universal, deoarece este
capabil sa vindece aproape toate afectiunile tractului
gastro-intestinal si disfunctiile hepato-biliare (mai putin calculoza
biliara si afectiunile de vezica biliara). Preparatul curata rinichii,
dezinfecteaza caile urinare, vindeca stenocardia, restabileste inima
dupa infarctul de miocard, grabeste resorbtia cicatricelor
postoperatorii.

Daca se frictioneaza cu acest decoct radacina parului si se pun chiar
comprese, dispar senzatiile de mincarime si matreata. In cazul
mirosului neplacut al gurii, se clateste gura cu decoct si se si
inghit, 1-2 guri. Preparatul curata intestinul subtire, inlatura
avitaminozele si constipatiile. De asemenea, este un remediu in
scorbut si in tuberculoze.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s