subiect de vara… de vacanta…


Uite cum pozau sexy vedetele noastre pe vremuri!

By CIAO.ro

image
Pictorialele pe care le realizează acum vedetele autohtone au parte de make-up artişti, de stilişti, luminişti, recuziteri şi fotografi, au căror singură grijă este ca nici cel mai mic detaliu să niu fie lăsat la voia întâmplării.

Însă nu acelaşi lucru se întâmpla la începutul carierei lor, când vedetele se machiau singure şi, cu spatele la un perete alb încercau să ia poziţii cât mai provocatoare.

  • colaj-4_0feee46fe2.jpg

Deşi a câştigat titlul de „Miss România” în 1999, Nicoleta Luciu a început să fie luată în seamă de către presă, însă i-a luat ceva timp până să înţeleagă că poziţia de vedetă implică şi altceva decât frumuseţe. Cu timpul ea a învăţat să se pună în valoare, iar succesul pictorialelor realizate în mai multe serii pentru reviste destinate bărbaţilor a dovedit că este pe calea cea bună.

andreea marin banica

Actuala Andreea Marin Bănică a fost la începuturi o timidă prezentatoare la Tvr Iaşi, iar atitudinea pe care o afişa în debutul carierei trăda cuminţenia provincialei. Primele imagini cu ea încercând să pară incite nu se apropie deloc de look-ul celei care avea să devină „Zâna Surprizelor”, apoi focoasa parteneră a lui Ştefan Bănică Junior, cu care a filmat şi un clip, până să-i devină soţie.

mihaela radulescu

Cu toate că stătea la începuturi în apartamentul soţului ei, Ştefan Bănică şi nu la Monaco, Mihaela Rădulescu se pricepea încă de pe atunci să adopte poziţii aţâţătoare, fiind dintotdeauna o femeie sigură pe farmecele ei. Chiar dacă decor are un fotoliu sau un scaun, iubita actuală a lui Dani Oţil ştie să se pună în valoare cu dezilvoltură, dând mereu impresia de spontan.

andreea antonescu

De la şuviţe colorate şi „Lasă-mă papa la mare”, Andreea Antonescu a ajuns să fie visul multor bărbaţi, mai ales după ce a pozat în ipostaze sexy în diverse reviste pentru adulţi. Acum ea este mămica unei fetiţe şi îşi alege cu foarte mare grijă apariţiile în presă, iar fotografiile pe care le realizează poartă girul doar celor mai buni profesionişti.

Carmen Bruma

Carmen Brumă şi-a început cariera în televiziune în 1999 la postul Antena 1, odată cu emisiunea Tele Euro Bingo Show şi pe atunci era mult mai dezinvoltă în faţa camerei, pozând mai ales în ţinute sportive. Trecerea timpului însă a făcut-o mai aşezată, poate şi din cauza realţiei ei, destul de mediatizate, cu colegul de breaslă Mircea Badea.

andreea banica

Fie că a fost „Exotic” sau „Blondy”, Andreea Bănică a fost tot timpul blondă. Şi sexy. Şuviţele rebele, alături de un corp îngrijit cu multă atenţie au completat talentul muzical al tinerei din Eforie, care a reuşit să dea lovitura în showbizul românesc. La ora actuală, Andreea Bănică este cunoscută şi pe plan internaţional, iar apariţiile ei în presă denotă acelaşi farmec provocator de la începuturi.
sursa:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: