Another good (royal) fairy tale


Povestea de dragoste a celui mai adorat cuplu britanic, după prinţul Charles şi prinţesa Diana 

După numeroase despărţiri şi împăcări,  după 8 ani de aşteptare…visul lui Kate a devenit realitate.

Nunta regală de pe 29 aprilie promite un final fericit pentru povestea de dragoste dintre cei doi îndrăgostiţi care au avut de altfel o relaţie destul de tumultoasă.

Extrem de mediatizată, povestea lor de iubire a ajuns subiect de film şi sursă pentru parodii muzicale sau glume cu umor britanic.

Cum s-au cunoscut Kate şi William

Princess-in-Waiting („Prinţesa în aşteptare”).

Întâlnirea lor a fost întâmplătoare, iar farmecul ei a fost de-a dreptul deconcertant care l-a cucerit pe loc pe prinţ.

Ceea ce nu se ştia atunci este că cea care avea să îi devină soţie era o admiratoare seceretă a sa, care visa cu ochii deschişi la posterul de pe perete cu Prinţul, probabil ca multe alte tinere visătoare.

Îndrăgostită până peste cap de William încă din timpul liceului, Kate a fost poreclită de colegi „prinţesa în aşteptare” (Princess-in-Waiting).

Cum l-a cucerit Kate pe prinţul din poster

Dacă pentru prinţul William a fost dragoste la prima vedere, în cazul lui Kate, unii inovcă misterioasa mână a destinului, lucru care explică, de altfel, de ce povestea lor aduce izbitor de mult cu basmul Cenuşăresei.

Tot soarta a făcut ca în 2001, Kate să devină colegă cu William la Universitatea St. Andrews, unde studiau istoria artei. În martie 2002, ea a reuşit să îi sucească minţile definitiv pe William cu o rochia transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil.

Prinţul şi relaţia sa tumultoasă…

William a fost vrăjit de ea, iar cei doi au început o relaţie. Dar cum problemele se întâmplă şi la case mai mari, relaţia celor doi a fost încercată de suişuri şi coborâşuri, astfel că în perioada 2002-2007, Will şi Kate s-au despărţit de multe ori.

Deşi William a cunoscut şi alte femei, potrivit presei, se pare că cei doi au fost sortiţi unul altuia. Cei doi s-au împăcat, iar în 2005, povestea lor de iubire a ajuns în presă, după ce au fost surprinşi de fotografi într-o staţiune de ski din Elveţia.

Foto:NorthFoto

Împăcarea, ultimatumul şi căsătoria

Aproape 10 ani, de despărţiri şi împăcări, i-au trebuit lui Kate Middleton să îl convingă pe Prinţul William că îşi merită coroana. Nu a fost deloc o treabă uşoară…

De data asta Kate nu a vrut să mai rişte, aşa că i-a dat prinţului un ultimatum. Aceasta i-a propus lui William două variante – „ori ne căsătorim, ori ne despărţim” -, conform spuselor unui apropiat al celor doi, şi se pare că Will a ales să nu o piardă pe Kate…

După 8 ani de relaţie, în octombrie 2010, când cei doi se aflau într-o vacanţă în Kenya, Will a făcul pasul cel mare şi i-a oferit lui Kate inelul de logodnă care a aparţinut prinţesei Diana – un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.

Prinţul William a mărturisit că a umblat 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare.

Sursa: youtube.com, unica.ro

And they lived happily ever after…

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s