Calendar Inteligenta Emotionala 2011


Calendar Inteligenta Emotionala 2011

Calendar Inteligenta Emotionala 2011In continuarea traditiei sale, Competent Consulting – promotorul aplicarii inteligentei emotionale in zona corporate – a pus gratuit la dispozitia vizitatorilor siturilor sale un superb calendar saptamanal pentru anul 2011. Sunt prezentate 33 de concepte-cheie, ilustrate de peste 200 de citate din circa 140 de autori, ce formeaza un program de dezvoltare a abilitatilor de inteligenta emotionala.

Fideli misiunii de a pune la dispozitia publicului romanesc cele mai noi informatii despre NLP si inteligenta emotionala, membrii echipei Competent Consulting au creat un superb calendar saptamanal pentru anul 2011, care prezinta cele mai importante 33 concepte legate de abilitatile de inteligenta emotionala. Acestea sunt insotite de citate din autori importanti, care ofera indicatii privind modul in care pot fi transferate in viata personala si profesionala, precum si efectele obtinute. De asemenea, este propusa o tehnica simpla, validata de practica, de aplicare imediata a acestor idei. Astfel, calendarul capata valentele unui ghid de viata echilibrata si fericita, in care potentialul personal este exprimat la maxim si obiectivele propuse sunt obtinute mai rapid si cu eforturi mai mici.

Descarcati aici Calendarul Inteligenta Emotionala 2011

Calendar Inteligenta Emotionala 2011

Inteligenta emotionala (IE) este capacitatea de a detecta, intelege si utiliza emotiile pentru luarea celor mai bune decizii si aplicarea lor in practica. Nivelul de inteligenta emotionala (EQ) s-a dovedit a influenta intr-o masura cu mult mai mare performantele profesionale si calitatea vietii decat coeficientul de inteligenta cognitiva (IQ). Altfel spus, viata ne confrunta cu probleme pe care logica nu le poate rezolva, dar pe care le putem depasi facand apel la sentimentele celor din jur.

Studiul „Inteligenta emotionala la locul de munca – 2007” realizat de Competent Consulting a permis pentru prima oara evaluarea realista a impactului pe care il are Inteligenta emotionala (IE) asupra activitatii din companiile romanesti. Concluziile sale, larg reflectate de media romaneasca, au scos in evidenta importanta utilizarii Inteligentei Emotionale (IE) in management, marketing, vanzari si gestionarea relatiilor cu clientii (CRM):

  • romanii au un bun nivel de inteligenta emotionala, care ii face sa fie predispusi spre solutiile „neortodoxe” in defavoarea celor logice si legale;
  • comunicarea emotionala este buna, in schimb autocontrolul este redus – invers decat in cazul popoarelor anglo-saxone;
  • echilibrul emotional este inclinat spre optimism, capacitatea de a face haz de necaz jucand un mare rol;
  • nivelul EQ creste odata cu pozitia ocupata pe scara ierarhica, la fel si tendinta de utilizare a solutiilor rationale si proactive pentru gestionarea situatiilor stresante;
  • femeile sunt mai bune decat barbatii in privinta capacitatii de detectare si comunicare a emotiilor, in vreme ce barbatii au un autocontrol emotional mai bun.

„Am tinut cont de toate aceste particularitati atunci cand am redactat lista conceptelor-cheie din calendar” explica Daniel Bichis, consilier EQ certificat international, autorul calendarului. „Obiectivul urmarit este facilitarea unui proces de dezvoltare personala reala si durabila, care sa permita tuturor celor care il folosesc sa se cunoasca si sa se inteleaga mai bine.”

„Traditia de a oferi astfel de calendare de dezvoltare personala gratuite a inceput cu 5 ani in urma” precizeaza Mariana Bichis, managerul companiei. „Anul trecut, peste 15.000 de persoane au descarcat direct de pe siturile noastre calendarul de coaching managerial, ce s-a bucurat de un imens succes. Din feedbackul primit a reiesit faptul ca au fost apreciate in mod deosebit atat realizarea grafica, cat si calitatea textelor insotitoare. Foarte multi au transmis calendarul prietenilor, pe post de felicitare de Anul Nou, astfel incat el s-a bucurat de o foarte mare popularitate. De Craciun, am fost asaltati de multumiri si confirmari ale efectelor pe care le-a avut in planul facilitarii dezvoltarii personale, ceea ce ne confirma ca ne-am indeplinit misiunea asumata.”

Competent Consulting pune la dispozitia companiilor un set complet de instrumente de facilitare a dezvoltarii organizationale bazate pe Inteligenta Emotionala (IE):

  • teste de evaluare a competentelor IE si de leadership, validate stiintific pentru Romania si larg utilizate pe plan mondial (testul BarOn EQi si varianta EQ360),
  • executive coaching si facilitarea luarii de decizii strategice de catre echipa manageriala,
  • traininguri de dezvoltare a abilitatilor de leadership, de vanzare consultativa si de gestionare a relatiei cu clientii.

Este o gama complexa de produse si servicii, care intotdeauna este adaptata nevoilor reale ale clientului. Competent Consulting este singurul furnizor autorizat din Romania pentru majoritatea acestor solutii, datorita experientei si competentelor dovedite de consilierii sai. „Suntem mandri de faptul ca putem pune la dispozitia companiilor romanesti abordari ce pana acum erau accesibile doar companiilor Fortune 500 din Statele Unite si catorva multinationale” subliniaza Daniel Bichis, singurul trainer EQ roman certificat international, membru al NexusEQ. „Ne-am propus ca in 2011 cel putin 10 companii romanesti sa beneficieze de cresteri semnificative ale profitului, fidelizarea clientilor si stabilizarea fortei de munca datorita abordarilor bazate pe IE. Singura intrebare este cu care dintre ele vom incepe!”

Incepeti prin a descarca Calendarul de Inteligenta Emotionala de pe unul dintre siturile www.competent.ro, http://www.inteligenta-emotionala.ro sau www.danielbichis.ro si beneficiati de efectele sale. Este unul dintre cele mai frumoase si utile cadouri pe care vi le puteti face – sau le puteti transmite celor dragi. Este darul de suflet pe care vi-l ofera echipa ce are ca deviza „succesul dumneavoastra este profesia noastra” si care va ureaza un an 2011 plin de realizari, armonie si fericire.

La multi ani!

(preluare de pe: www.competent.ro)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s