Citat

Auto Vindecarea – Experimentele uimitoare ale lui Gregg Braden


 • Descoperiri privind ADN-ul – de Gregg Braden
 • Efectele emotiilor asupra sănătăţii
 • Auto Vindecarea – Descoperiri ale ADN-ului

Puterea de vindecare atotputernica, este explicata mai jos:

Mai jos sunt trei experimente uimitoare cu ADN-ul, raportate recent de către Gregg Braden, care dovedesc faptul că ADN-ul poate vindeca el însuşi, în conformitate cu sentimentele individului.

În programul sau recent, intitulat Inimi – Vindecarea / Vindecarea Naţiunilor: Stiinta de pace şi puterea rugăciunii, Gregg Braden a discutat despre cum în trecut am pierdut cantitati imense de informaţii de la tradiţiile spirituale antice (atunci când biblioteca de la Alexandria a ars, am pierdut cel puţin 532.000 documente), precum şi despre faptul că pot exista informaţii în acele tradiţii care ne-ar putea ajuta sa intelegem unele dintre misterele ştiinţei. În acest scop, el a raportat trei experimente foarte interesante. Gregg Braden si-a început activitatea ca om de ştiinţă şi inginer, înainte de a urmări sa descopere raspunsuri la astfel de întrebări importante despre viata.

EXPERIMENT #1
În acest experiment, în primul rând un container a fost golit (adică un vid a fost creat), şi apoi singurul lucru rămas în el au fost fotonii (particule de lumina).

Braden a măsurat distribuţia (de exemplu, locaţia) fotonilor şi a constatat că acestia au fost complet aleatori în interiorul containerului. Apoi, unele particule ADN au fost plasate în interiorul containerului şi distribuţia (locaţia)  fotonilor a fost remăsurata. De această dată, fotonii erau aliniati într-un mod ordonat – şi aliniati cu ADN-ul. Cu alte cuvinte, ADN-ul fizic a avut un efect asupra fotonilor non-fizici.

După aceea, ADN-ul a fost scos din container, si distribuţia fotonilor a fost remăsurata din nou.  Fotonii au rămas  aliniati ca în cazul în care ADN-ul ar fi fost in container. Care sunt particulele de lumina la care ei s-au conectat?

Gregg Braden spune că suntem nevoiţi să acceptam posibilitatea ca un nou domeniu de energie, un web de energie, este acolo şi ADN-ul comunica cu fotonii prin aceasta energie.

EXPERIMENT #2
Acest experiment s-a făcut de către militari. Leucocitele (globule albe) au fost colectate din ADN de la donatori şi plasate în camere, astfel încât sa poata fi măsurate schimburile electrice. În acest experiment, donatorul a fost plasat într-o singură cameră şi supus la „stimularea emoţională”, constând din clipuri video, care au generat sentimente diferite în donator. ADN-ul sau a fost plasat într-o altă cameră, în aceeaşi clădire. Atât donatorul, cat şi ADN-ul lui au fost monitorizati; donatorul a fost expus vârfurilor emoţionale (măsurate prin răspunsuri electrice); ADN-ul a fost expus la  răspunsuri identice in EXACT acelaşi timp. Nu a existat nici un decalaj de timp in momentele de transmisie.

Vârfurile emotionale ale ADN-ului, masurate s-au potrivit exact cu varfurile emotionale ale donatorului în timp.

Militarii au vrut să vadă cât de departe ar putea separa donatorul de ADN-ul lui şi încă sa se mai obţina acelasi efect. Au oprit testarea după ce au separat ADN-ul de donatorul sau la o distanta de 50 mile şi încă au obtinut acelaşi rezultat. Fara niciun timp de întârziere al momentelor de transmisie.

ADN-ul şi donatorul acestuia au avut răspunsuri identice, în acelaşi timp. Ce poate insemna acest lucru?

Gregg Braden spune ca acest lucru înseamnă că celulele vii comunica printr-un forma anterioara, ne(re)cunoscuta de energie. Aceasta energie nu este afectata de timp şi distanţă. Aceasta este o forma non-locala de energie, o energie care există deja peste tot, tot timpul.

EXPERIMENT #3
Experimentul al treilea a fost făcut de către  Heart Institute Mathand, care a scris despre acest lucru, intitulandu-l: Efectele locale şi non-locale ale coerentei – Frecvenţele Inimii privind modificările conformationale ale ADN-ului. In ciuda titlului, este vorba despre o informatie nemaipomenita. Acesta este experiment care se referă direct la situaţia cu antrax. În acest experiment, ADN-ul uman prelevat din placenta (forma cea mai curata a ADN-ului) a fost plasat într-un container din care s-au putut măsura schimbările ADN-ului. Douăzeci şi opt de flacoane cu ADN s-au dat (câte unul), la 28 de cercetători. Fiecare cercetător a fost instruit cum să genereze şi sa aiba anumite sentimente, astfel incat ei aveau, fiecare, emoţii puternice.

1. Ce-a fost descoperit a fost ca ADN-ul si-a SCHIMBAT FORMA în conformitate cu sentimentele cercetătorilor:

1.1. În cazul în care cercetătorii simteau recunoştinţă, dragoste şi apreciere, ADN-ul a răspuns prin relaxarea şi spiralele sale s-au indreptat. Lungimea ADN-ul a devenit mai mare.

1. 2.În cazul în care cercetătorii au simţit furie, teamă, frustrare, sau stres, ADN-ul a răspuns prin încordare, si strangerea spiralelor sale. A devenit mai scurt, si s-au schimbat multe coduri ale ADN-ului nostru! Dacă v-aţi simţit vreodată „închis” de emoţii negative, acum ştiti de ce corpul vostru a fost la fel de închis. Închiderea codurilor de ADN a fost reversibila şi codurile s-au schimbat din nou atunci când sentimentele de dragoste, bucurie, recunoştinţă şi apreciere s-au resimţit de către cercetători.

Acest experiment a fost urmat, mai târziu, de testarea pacienţilor infectaţi cu HIV pozitiv.  Ei au descoperit ca sentimentele de dragoste, recunoştinţă şi apreciere au creat de 300.000 de ori mai multa REZISTENTA decat au avut fără aceste sentimente. Deci, aici e raspunsul la ceea ce vă poate ajuta să fiţi bine, indiferent de ce virusi îngrozitori sau bacterii pot fi în jurul vostru. Ramaneti cu sentimente de bucurie, iubire, recunoştinţă şi apreciere!

Aceste modificări emoţionale au mers dincolo de efectele electro-magnetismului. Persoanele instruite în dragoste profunda au putut schimba forma ADN-ului lor. Gregg Braden spune că aceasta ilustrează o nouă formă ,recunoscuta, de energie care se conectează toată creaţia.

Această energie pare a fi o forma de energie de tip WEB care conectează toate lucrurile. În esenţă, avem capacitatea de a influenţa acest web de creaţie prin intermediul VIBRATIEI noastre.

REZUMAT:
Ce au de a face rezultatele acestor experimente cu situaţia noastră actuală? Acest lucru este ştiinţa din spatele MODULUI IN CARE putem alege termenele limita in care sa ne pastram în condiţii de siguranţă, indiferent de ce altceva se intampla. După cum explică Gregg în Efectul Isaia, în esenţă timpul nu este doar liniar (trecut, prezent şi viitor), dar are, de asemenea profunzime. Adâncimea timpului cuprinde toate rugăciunile posibile şi termenele noastre limită care ar putea vreodată exista. În esenţă, tuturor rugăciunilor noastre li s-a răspuns deja. Noi doar am activat ceea ce traim prin sentimentele noastre. Acesta este modul in care noi putem crea realitatea noastra – prin alegerea sentimentelor noastre. Sentimentele noastre activeaza termenele limita, prin intermediul energiei web a creaţiei, care leaga intreaga energie şi materie din Univers.

Amintiţi-vă că legea Universului este că noi atragem tot ceea ce ne concentram asupra. Dacă vă concentrati pe temeri de orice ar veni in viata voastra, veti trimite un mesaj puternic Universului pentru a va trimite orice lucru de care va este frica. În schimb, dacă puteţi obţine sentimente de bucurie, iubire, apreciere sau recunoştinţă, şi vă concentrati pe aducerea mai multor astfel de fapte în viaţa voastra, veti evita lucrurile negative în mod automat.

Veti putea alege o alta CRONOLOGIE A VIETII cu sentimentele voastre.

Puteţi preveni sa contactati antrax sau orice alt gripa, virus, etc, pastrandu-va aceste sentimente pozitive, care va menţin un sistem imunitar incredibil de puternic.

Deci, iata sistemul dvs. de protecţie, de orice pericol ar fi sa vina: Găsiţi motive pentru a fi fericit in fiecare zi, şi în fiecare oră, dacă este posibil, chiar daca pentru cateva momente. Aceasta este cea mai uşoară şi mai bună protecţie pe care o puteti avea. În cazul în care nu exista nimic altceva, să fii vesel că infractorii au „deja fost capturati” de către Univers!

Braden Gregg

Reclame

Un gând despre &8222;Auto Vindecarea – Experimentele uimitoare ale lui Gregg Braden&8221;

 1. Daisy zice:

  Mi se pare extraordinar ca in sfarsit stiinta poate sa demonstreze ceea ce marii intelepti au stiut de la inceput: si anume faptul ca noi ne cream realitatea prin sentimente, adica ganduri + emotii (definitie data tot de Gregg Braden).

  Paradoxul este ca acest lucru e incredibil de simplu si oricine se poate bucura de el si cu toate acestea, majoritatea oamenilor resping din start ideea :(.

  Oricum, functioneaza, pot spune din proprie experienta 😀 si mi-ar placea daca toti oamenii ar deveni constienti de aceste abilitati minunate pe care le au.

  Cum ar fi sa traim cu totii in iubire, apreciere si recunostinta :D:D?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s