Sa oferim copiilor nostri mai multa iubire si compasiune !


KIDS HOBBY ICONKIDS HOBBY
Din 6 septembrie 2014 reluam programul de dezvoltare a inteligentei emotionale a copiilor, dezvoltat de KIDS HOBBY in premiera in Romania

 „EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®” un concept KIDS HOBBY

 “Inteligenta emotionala este capacitatea de a ne recunoaste propriile sentimente si de a le identifica pe ale celorlalti, pentru a ne automotiva si pentru a folosi puterea emotiilor, atat in raport cu noi insine cat si in raport cu ceilalti.” (Daniel Goleman, “Inteligenta emotionala”)

EFT, Emotional Freedom Technique – o metoda revolutionara, impresionant de eficienta pentru a elibera definitiv emotiile negative. Aceasta tehnica asociaza medicina traditionala chineza, psihologiei moderne. Stimuleaza meridianele corpului eliberand blocajele emotionale. Corpul permite astfel un flux liber al energiei transpunand in plan emotional echilibrul si armonia manifestata in viata cotidiana.

Pana in anul 2012 a fost estimat un numar de 10 milioane de oameni din lumea intreaga care practica EFT     

„EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®”este cel mai simplu, inovator si creativ program de dezvoltare a inteligentei emotionale prin care il poti ajuta pe copilul tau:

  1. sa se cunoasca pe sine
  2. sa aiba mai multa incredere in el
  3. sa scape de timiditate
  4. sa fie mai fericit
  5. sa aiba mai multi prieteni
  6. sa isi exprime creativitatea
  7. sa aiba rezultate scolare bune

„EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®”este un program conceput pentru copiii de gradinita si de scoala cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. Programul ajuta la dezvoltarea personalitatii copilului: comportament, atitudine, limbaj, exprimarea emotiilor in orice situatie.

Scopul final: sanatatea, dezvoltarea emotionala si succesul in viata!

CONTINUTUL PROGRAMULUI:

Programul ofera copiilor tehnici EFT moderne, adaptate nivelului lor de intelegere, atat la nivel verbal cat si non verbal.

Programul ii ajuta pe copii pentru a fi sanatosi, pentru a invata sa comunice cu ceilalti copii, cu adultii, dar si pentru a avea succes la graqdinita si la scoala, precum si in cadrul familiei si in activitatile din timpul liber.

„EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®”intervine cu un succes uluitor pentru a transforma viata copilului dumneavoastra:

  • Frica de necunoscut
  • Agresivitate
  • Pierderea unui animalut drag
  • Schimbarea mediului
  • Parinti divortati
  • Pierderea unui prieten sau a unei rude
  • Nu pot
  • Supravietuire fizica/Mentala/Abuz
  • Rana provocata prin incidente
  • Frica de insecte
  • Mutarea in alta casa
  • Vreau sa fiu primul
  • Nu am prieteni

TRAINER:

Programul este sustinut de Simona Magdalena Ungureanu – psiholog si mamica a 2 copii, cu experienta în psihologia copilului, educatie parentalã, EFT pentru copii si adulti, metoda ESPERE, dezvoltare personalã – licentiata a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti si avand pregatire post-universitara si certificare europeana în domeniu obtinute in Franta.

ORARUL SI LOCUL DESFASURARII:

In fiecare sambata/duminica, in functie de numarul de copii (grupa cuprinde maximum 10 copii,cu vârste apropiate) intre orele 13-14 si 15:00–16:00 la Gradinita Monterra din Bucuresti, sector 2, zona Piata Muncii, str. Arhitect Gheorghe Mandrea Nr.6, interfon Monterra.

harta Monterra

PARTICIPARE

  • programul cuprinde 5 sedinte (60 de min. fiecare); cate 1 sedinta/saptamana;
  • taxa: 55 de lei/sedinta;
  • reducere, pentru plata integrala a programului la prima sedinta: 235 lei/program;
  • pentru frati si plata integrala a programului la prima sedinta, se acorda o reducere suplimentara de  10% (2 frati = 435 lei/program; 3 frati = 645 lei/program);
  • orele pierdute se pot reprograma, de comun acord cu trainerul.

RELATII SI INSCRIERI:

Va puteti inscrie copilul lasand un comentariu la acest articol (cu adresa mail/numar telefon si veti fi contactat) sau completand formularul de mai jos:

  Sa oferim copiilor nostri mai multa iubire si compasiune !

 “Put away your skepticism; this really works!” – Dr. Wayne W. Dyer | author of Wishes Fulfilled

2 gânduri despre „Sa oferim copiilor nostri mai multa iubire si compasiune !

  1. Reblogged this on KIDS HOBBY and commented:

    Copiii de acum reprezinta o generatie de copii cu mult mai evoluata si cu daruri speciale în domeniul cunoasterii, întelepciunii si vindecarii. Privind în jur, e lesne de observat ca sunt mai inteligenti, mai sensibili, mai energici, mai intuitivi, mai razboinici si mai înclinati spre spiritualitate.
    Acest lucru presupune necesitatea unui nou mod de abordare în ceea ce priveste cresterea si educatia acestor copii, de catre parinti, educatori, învatatori si profesori.
    Copiii deosebiti din ziua de azi ne învata iubirea neconditionata, pura si absoluta fara a cere nimic în schimb. Desi par a fi provocari pentru famiile lor si pentru educatori sau profesori, acesti copii sunt daruri uriase pentru lumea noastra. Ei se opun si zdruncina sistemele restrictive.
    Fiind neglijati, neacceptati sau neîntelesi, ei sufera si au probleme în toate aspectele vietii lor. Desi arata ca toti ceilalti, în interior ei sunt foarte diferiti. Stiu lucruri la care unii nu s-au gândit niciodata, simt lucruri pe care nu le putem simti cu cele cinci simturi ale noastre, nici cu intuitia – al saselea simt. Ei sunt deosebiti si nu se înscriu în tiparele cunoscute, de aceea au nevoie de îndrumare sufleteasca si îngriire deosebita. Uneori ei sunt atât de avansati intelectual, emotional si spiritual încât simt ca nu apartin acestei lumi.
    Diagnosticati de cele mai multe ori cu autism sau hiperactivitate sau sindromul atentiei deficitare, acesti copii au doar un model comportamental nemaiintalnit pana acum si atribute psihologice noi. Pentru a se ajunge la un echilibru, parintii si toti cei care vin in contact cu acesti copii trebuie sa-si schimbe modul de a-i creste si de a-i educa.
    De aceea, va invitam la evenimentul organizat de KIDS HOBBY, in data de 30 mai la orele 15:00, pentru parinti si copii, la Gradinita Monterra din Bucuresti.

  2. (✿◠‿◠)..Sa ai o seara plina de tandrete si iubire
    …sa poti simti frumusetea vietii, cu toata fiinta– Have an evening full of tenderness and love
    … you can feel the beauty of life, the whole being…♡◕ ‿ ◕♡

Lasă un comentariu